Prime Network töltőállomás hálózat

2024. május 3. Logisztika | Egyéb szektorok

Az Eurowag Prime Network 70 töltőállomásból álló hálózata Közép-, Kelet- és Dél-Európát fedi le. A kutak a járművezetők számára a legideálisabb lokációkon, a nagy tranzitforgalmú útvonalak mentén helyezkednek el, kedvező árú üzemanyagot és számos kiegészítő szolgáltatást biztosítanak.

Az integrált közúti szállítási megoldások vezető európai szolgáltatója az Eurowag, prémium üzemanyagtöltőállomás hálózatot indít Eurowag Prime Network név alatt, amely exkluzív szolgáltatásokat kínál majd ügyfelei számára. A hálózat a meglévő portfólió gondosan kiválasztott töltőállomásaiból áll majd, amelyek a tehergépjárművek kiszolgálására alkalmas létesítményekkel jól felszereltek és a tranzitforgalom szempontjából stratégiai földrajzi elhelyezkedéssel rendelkeznek, jól ismert hotspotok.

„A cél az, hogy minden olyan országban, ahol az Eurowag működik, legyen néhány Eurowag Prime üzemanyagtöltő állomás, ahol az ügyfelek a kiemelt lokációkon és legkedvezőbb árakon vehetnek igénybe színvonalas szolgáltatást. Ezek a töltőállomások vizuálisan is megkülönböztethetők lesznek, és alapfeltétel lesz a szolgáltatások magas színvonala" –emelte ki Kim Coppens, az Eurowag Déli és Nyugati Régiójának Energiabeszerzési és Üzemeltetési vezetője, hozzátéve, hogy jelenleg 70 töltőállomás található a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, a Benelux államokban, az észak- európai országokban, a Baltikumban, a Balkánon, Ausztriában és Németországban, amelyek az Eurowag Prime Network-öt alkotják majd.

A cél egy olyan prémium üzemanyagtöltő állomás-hálózat létrehozása a stratégiailag kiemelt helyszíneken, amely az Eurowag ügyfeleinek kedvezőbb üzemanyagárakat, minőségi szolgáltatásokat, különleges promóciókat és kiemelt figyelmet kínál. Az Eurowag Prime Network a vállalat saját gépjármű parkjain túl kerül kialakításra és fokozatosan bővül majd a jövőben.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Minden Eurowag kártyával rendelkező ügyfél megkülönböztetés nélkül igénybe veheti az Eurowag Prime töltőállomások szolgáltatásait, nem lesz szükség külön regisztrációra vagy tagsági kártyára. Az Eurowag Prime logóval megjelölt töltőállomások a stratégiailag kiemelt helyszíneken az elérhető legjobb üzemanyagárat garantálják majd. A kiválasztott partnerkutaknak először meg kell felelniük az Eurowag által meghatározott feltételeknek, és egy kiválasztási folyamaton kell keresztülmenniük, amely igazolja, hogy töltőállomásaik megfelelnek a prémium szolgáltatás követelményeinek.


„Az ügyfelek számára ezek a kutak könnyen felismerhetőek lesznek. Azáltal, hogy ezeken az állomásokon a legelőnyösebb szolgáltatásokat nyújtjuk a rendszeres promóciók mellett, olyan hálózattá teszik az Eurowag Prime-ot, amelyre a fuvarozók körében nagy kereslet mutatkozik. Ez egyfajta exkluzív klub lesz az Eurowag elfogadóhálózat töltőállomásai között “– mondja Lenkó Gergő az EUROWAG - W.A.G. payment solutions a.s. Magyarországért felelős igazgatója 


Merre találhatóak az érintett benzinkutak?

Az Eurowag Prime Network most 70 töltőállomással indul Európa-szerte, amelyek 16 nagy tranzitforgalmú ország hotspotjait fedik le, egy- öt állomással mindenhol. A következő évben a tervek szerint további 100 kút válhat a Prime Network részévé. A Magyarországon megtalálható kutak pontos címe a következő weboldalon található: https://hu.eurowag.com/elfogado-halozat


Supply Chain Monitor