IFOY AWARD 2020: elkezdődött a nevezés!

2019. június 27. Logisztika | Egyéb szektorok

Mely cégek és megoldások lesznek az Intralogisztikai Oscar díjazottjai 2020-ban? A www.ifoy.org portál 2019. június 13-a és 2019. október 30-a között várja a nevezéseket.

Megkezdődött az IFOY AWARD elismerés verseny az intralogisztika vezető vállalkozásai számára. Alig néhány héttel ezelőtt az IFOY AWARD győzteseit ünnepelték a bécsi Hofburgban, június 13-tól pedig az intralogisztikai termékek és megoldások szállítói már a következő, 2020-as versenyre nevezhetnek.
A verseny 13 kategóriában zajlik, amelyek lefedik az intralogisztika szinte minden területét. Így olyan termékek és megoldások kelnek egymással versenyre, mint targoncák, raktártechnológiai megoldások és speciális járművek, önvezető járműrendszerek (AGV-k), robotok, szoftvermegoldások és applikációk csakúgy, mint sikeresen megvalósított integrált raktárkoncepciók. Mindezen túlmenően díjat nyerhetnek a kiemelkedő technikai megoldások és rendszerelemek, például ergonómiai újítások, biztonsági megoldások vagy automatizálási rendszerelemek. Ami újdonság, hogy ebben az évben teherszállító kerékpárok és drónok is a verseny részesei lesznek. 

IFOY és az üzleti szektor

A szervezőbizottság egy másik újdonságot is bejelentett, ami elsősorban az intralogisztikai befektetési projektek számára lehet érdekes. A jövő évi IFOY TESZT NAPOK alatt – 2020. február 12-én és 13-án – a logisztikai szektor B2B képviselői első alkalommal lehetnek a rendezvény részesei az „IFOY és az üzleti szektor” mottója alatt. Eddig kizárólag a zsűri tagjai és tanácsadóik kaptak lehetőséget a döntő résztvevői által tesztelésre benyújtott innovációk értékelésére.

Az IFOY AWARD 2020 kategóriák:

  1. Ellensúlyos targoncák 3,5 tonnáig
  2. Ellensúlyos targoncák 3,5 tonna feletti
  3. Nagy teherbírású targoncák: konténerrakodók, nagy teherbírású targoncák 8 tonna felett
  4. Speciális gépek
  5. Magasemelésű raktári targoncák
  6. Alacsony emelésű raktári targoncák
  7. Önvezető járművek (AGV)
  8. Intralogisztikai robotok
  9. Intralogisztikai szoftverek
  10. Integrált raktái megoldások
  11. Az év speciális megoldása
  12. Daruk és emelőberendezések
  13. Startupok


(SCM)