IFOY Award 2019: a visszaszámlálás elkezdődött

2018. október 9. Egyéb | Egyéb szektorok

Közeleg a nevezési időszak vége az IFOY AWARD 2019 versenyére: az intralogisztikai megoldásszállítók még 2018. október 30-ig nevezhetik a díjra új gépeiket, megoldásaikat.
 

Az idei évben meghirdetett 11 kategória lefedi az anyagmozgató eszközök és megoldások teljes palettáját. A villástargoncák, raktári berendezések és speciális járművek mellett önvezető járművekkel (AGV), shuttle-okkal, robotokkal, szoftverekkel és szoftveres applikációkkal, vagy már sikeresen alkalmazott integrált raktártechnológiai koncepciókkal lehetett pályázni. Ezen túlmenően olyan kiemelkedő technikai megoldások vagy részegységek is versenybe szállhatnak, mint például az ergonómiai innovációk, biztonsági megoldások vagy automatizált komponensek. Ez az első alkalom, hogy a startup vállalatoknak is állandó helyük lesz az IFOY AWARD versenyben. Ezek a vállalatok külön kategóriában mutathatják be intralogisztikai fejlesztéseiket.

Az IFOY AWARD a gazdasági hatékonyság és az innováció indikátoraként határozta meg önmagát. Az IFOY AWARD speciális szakértelmének köszönhetően az intralogisztika és az anyagkezelés legelismertebb innovációs díjaként ismert. A versenyre nevezett eszközöket és megoldásokat személyre szabott vizsgálatnak vetik alá, illetve funkcionális teszteken ellenőrzik, beleértve ebbe a mintegy 80 kritériumból álló IFOY tesztprotokollt, illetve az IFOY tudományos innovációs ellenőrzési módszerét. A zsűri tagjai és a szakértői csapat pedig személyesen is megvizsgálják a döntőbe került megoldásokat, még a szavazás előtt. Kulcsfontosságú azonban, hogy a jelölteket nem egymással, hanem a piacon jelen lévő versenytársak eszközeivel, megoldásaival hasonlítják össze. 

A részvételi feltételek az IFOY honlapján érhetők el: www.ifoy.org.

(SCM)