Alapkőletétel Tatabányán

2018. február 21. Beruházás | Autóipar

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. 2018. február 21-én ünnepélyes keretek között letette új raktárbázisának alapkövét.

A vállalat 2011 óta rendelkezik telephellyel Tatabányán, ahol a jelenleg üzemeltetett 6000 négyzetméteres raktárcsarnok kevésnek bizonyult, ezért döntött az ügyvezetés a bővítés mellett. A beruházásnak köszönhetően a cég a meglévő épületet közel 23 000 négyzetméterre fogja növelni, illetve a fejlesztés részeként a meglévő épület is felújításra kerül. A beruházás összértéke közel 3 milliárd forint. Az új raktárcsarnok átadását 2018 májusára tervezik. A csarnok megépítésével a Rudolph összesen 65 000 négyzetméternyi raktárfelülettel fog rendelkezni Magyarországon.

A Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a német Rudolph Logsitik Gruppe leányvállalata, és több mint 20 éve működik Magyarországon. A cég székhelye Győrben található, de további telephellyel rendelkezik Tatabányán kívül Oroszlányban, Dunakilitin és Téten. Legfőbb ügyfelei közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner, az autóüléseket előállító Lear, valamint az autóipari csatlakozókat gyártó Veritas.