Negyedik telephely Romániában

2017. október 31. Logisztika | Egyéb szektorok

A Raben Logistics Romania 2017. október 18-án megnyitotta negyedik telephelyét Nagyszebenben, így a cég jelenleg összesen 5400 négyzetméter cross-docking raktárral rendelkezik és közel 40 szakképzett munkatársat foglalkoztat Romániában.

– Bukarest, Arad, Kolozsvár után választottuk Nagyszebent, mert központi fekvésével segíti a jó infrastruktúrát telephelyeink között.  A terület a reptérhez közeli ipari parkban található, és a rendszeres járataink éjszakai megállópontja. Szeretnénk garantálni a 24 órás belföldi kiszállítási időt ügyfeleink részére, ezért mindenképpen fontos a jelenlétünk Nagyszebenben – mondta Valentin Storoj, a Raben Logistics Romania ügyvezető igazgatója.

Az új telephely 1100 m2 területen, 4 rakodórámpával és 7 munkatárssal szolgálja ki ezentúl a cég belföldi és nemzetközi szállítmányozást igénybe vevő ügyfeleit.

A Raben Logistics Románia 2016 óta van jelen Romániában gyűjtőszállítmányozási tevékenységgel, illetve rész- és teljes rakományok szállítását végzi mind nemzetközi mind belföldi irányokban, és személyre szabott megoldásokat kínál ügyfelei részére Romániában. – Célunk, hogy olyan belföldi szállítmányozási hálózatot építsünk ki, amellyel ügyfeleink szállítási igényeit mind szélesebb körben tudjuk kiszolgálni. A magyarországi erős kapcsolatunk mellett szeretnénk bővíteni lehetőségeinket Olaszország, Lengyelország, Csehország és Németország irányokba is – mondta Valentin Storoj.