Ultramodern szervizkomplexum és egyedülálló töltőállomás Szikszón

2017. március 31. Beruházás | Egyéb szektorok

A HELL cégcsoport legújabb, 2,5 milliárd összértékű beruházását, a szikszói ANGEL STATION – ANGEL PETROL-t március 31-én ünnepélyes keretek között avatták fel – jelentette be a cég.

Az Angel Station révén a térség egy újabb értéknövelő beruházással gazdagodik, hisz egyedülálló technológiával felszerelt személyautó-, kamion- és buszszervizközpont, valamint Magyarország legkomplexebb benzinkútja nyílt meg Szikszó határában, a 3-as számú főút mellett. Azon túl, hogy az Angel Station szervizben minden járművel kapcsolatos szolgáltatás egy helyen megtalálható, itt dolgoznak az országban elsőként a Hunter technikai eszközök legújabb és legszélesebb palettájával. A szerviz továbbá haszongépjármű márkaszervizként a gyártó által kiadott legújabb diagnosztikai és szervizberendezésekkel is rendelkezik, valamint Magyarországon egyedül itt érhető el a fényezéskímélő érintésmentes mosás.

Az Angel Petrol benzinkút több, mint egy átlagos töltőállomás. A kamiontankoló álláson egyszerre 5, míg személyautók számára kialakított szigeten egy időben 8 gépjármű tud osztrák minőségű üzemanyagokból tankolni. A benzinkúton az étterem mellett a gyermekeknek játszótér, valamint egy 60 fős, tisztálkodási és mosási lehetőséget is biztosító kamionparkoló is található.