Görög speditőrrel bővül a System Alliance Europe hálózat

2013. február 5. Logisztika | Egyéb szektorok

Tovább bővítheti a Magyarország és Görögország között dinamikusan növekvő közúti szállítmányozási forgalmat az Orphee Beinoglou International Forwarders S. A. vállalat csatlakozása a System Alliance Europe (SAE) hálózathoz – áll a február 5-én kiadott sajtóközleményben.

A Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. küldeményszáma ebben a relációban 2012-ben 45%-kal, volumene 12%-kal haladta meg a megelőző évi teljesítményt. A görög speditőr csatlakozásával február 1-jétől az SAE vállalatok – köztük a GW Kft. – kapacitásai Görögország egyik vezető szállítmányozási szolgáltatójának Athénban és Thesszalonikiben működő üzemeivel és 600 munkatársával bővülnek. A 90 éve alapított Orphee Beinoglou közreműködik a megrendelők küldeményeinek minőségi eljuttatásához a balkáni térségbe, a Földközi-tenger keleti medencéjének országaiba is.

A hálózatbővülés előnyeit a magyarországi megrendelők a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. szolgáltatásainak igénybevételével élvezhetik. A cég gyűjtős, rész- és teljes rakományos szállítmányozási megoldásai görögországi relációban a válság ellenére is folyamatosan és dinamikusan növekednek. A gyűjtőjáratok biztosítják a pontos szállítási határidőt háztól házig, a folyamatosan ellenőrzött minőséget, a küldemény nyomon követését, valamint kiegészítő szolgáltatásként az avisót, az utánvétes küldemények kezelését, a veszélyes áruk szállítását.

– Meg vagyok győződve arról, hogy a jelenlegi nehéz piaci környezetben megtaláltuk a legmegfelelőbb partnert. Az Orphee Beinoglou kimagasló szakértelemmel rendelkezik – mondta Uwe Meyer, a System Alliance Europe ügyvezetője.

A System Alliance Europe az Orphee Beinoglou csatlakozásával immár 27 országra, 53 partner 185 vállalatára terjed ki. A hálózat 7 évvel ezelőtt jött létre azzal a céllal, hogy Európa vezető középméretű szállítmányozási vállalkozásait összekötve és megerősítve a piacon élenjáró szolgáltatási minőségre tegyen szert. Ennek érdekében egyesíti a partnervállalatok szakértelmét és kompetenciáját egyetlen szervezetben.