Archívum: Sikeres fejlődési stratégia a Gebrüder Weiss vállalatnál

2022. február 23. | Logisztika | Egyéb szektorok

Befejeződött a 6 régiós magyarországi terjeszkedés, online lekérdezhető raktárkészlet.

Januárban Polgáron és Pécsen megkezdte működését a vállalat két új telephelye. Az átalakítás részeként a Hajdúdorogon működő telephely Polgárra költözött, itt működik a korábbinál háromszor nagyobb területen korszerű feltételek között, míg Szegeden a munkatársak a zalaegerszegi és pécsi telephelyekkel együtt 2.500-2.500 m2-en dolgoznak.
Ezzel a GW Kft. 6 egyenrangú, önálló menedzsmenttel és döntési jogkörrel felruházott régióra osztotta magyarországi hálózatát és megteremtette az egy kézben lévő országos lefedettséget. A GW telephelyhálózata az országban mindenhol a teljes szolgáltatási palettát biztosítja azonosan magas színvonalon ügyfelei részére. Vecsésen, Biatorbágyon, Szigetszentmiklóson változatlan a kiszolgálás.

Ezzel párhuzamosan a társaság digitális ügyfélélményét kívánja növelni a myGW online ügyfélportállal, amely egyszerű, gyors és közvetlen hozzáférést biztosít a Gebrüder Weiss valamennyi szolgáltatásához és valós idejű információkat nyújt a szállítási és logisztikai megbízásokról. 2022 tavaszától már a raktárkészlet is lekérdezhető egyetlen kattintással a rendszerből. Mindez maximális átláthatóságot biztosít és megkönnyíti az információáramlást, a webalapú megbízáskezelést, a kommunikációt a teljes ellátási lánc mentén. 

#WeMoveStarter
https://www.gw-world.com/hu/eta
https://www.gw-world.com/hu/mygw


Kapcsolat:
Gebrüder Weiss Szállítmányozási Kft.
Telefonos elérhetőség: +36.24.50.6800 / + 36.24.50.6900
Elektronikus elérhetőség: sales.hungary@gw-world.com  / ccc.hungary@gw-world.com