Október 21-én avatják az Audi győri logisztikai parkját

Cimkék: Audi autóipar bérbeadás beruházás építőipar gyár gyártás járműipar létesítmény logisztika logisztikai központ

Október 21-én, hétfőn avatják fel az Audi győri gyárát kiszolgáló, mintegy 10 milliárd forintból épített logisztikai parkot – adta hírül október 18-án az MTI.

Tallosi Károly, a létesítményt építő és bérbeadóként üzemeltető A-K Építőipari Kft. tulajdonos-ügyvezetője korábban az MTI-nek elmondta, hogy a csarnokok, tárolók és előtetők összterülete 74 000 m². Az ügyvezető azonban elhárította az arra irányuló kérdést, hogy milyen távra veszi bérbe a létesítményt az Audi, az összeg és az időtartam üzleti titok. A járműgyár egyik elvárása volt, hogy a logisztikai park a győri gyárból fél óra alatt elérhető legyen. Az Audi győri üzemének teljes vertikumú gyárrá fejlesztéséhez mintegy 900 millió eurós beruházással kezdett neki tavaly nyáron. A társaság tavaly június végén jelentette be, hogy Győrben valósul meg a beruházás, a döntést gazdaságossági szempontokkal indokolták.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon