Elárverezik a kávégyár polcait, logisztikai eszközeit

2014. december 2. Logisztika | Egyéb szektorok

Árverést rendez az Intergavel Aukciószervező Kft. a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből a budapesti gyártóüzem bezárása miatt – tudatta az aukciószervező társaság vezetése. A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. A használt, de jó minőségű eszközökre, gépekre csak online lehet licitálni. Az aukció főbb tételei között szerepelnek raktári polcrendszerek, szekrények, tárolók, és egy elektromos targonca is – érkezett a hír december 1-én.

A bezárt Douwe Egberts gyár eszközeiből rendezett árverésen összesen 213 tételre lehet ajánlatot tenni, a teljes kikiáltási ár 82 000 euró. Természetesen forintért is lehet vásárolni, az átváltás napi árfolyamon történik. A tételek között számos raktározásban, logisztikában használatos eszköz van. Ilyenek például a raktári polcrendszerek, vontatható anyagszállító kocsik, vagy konvejor pályák, illetve emelőszerkezetek. A népszerű Salgó polcokból 25 tétel is rendelkezésre áll, ezek iránt várhatóan nagy lesz az érdeklődés, már most több licit érkezett rájuk. Az árverésen egy elektromos targonca is keresi új tulajdonosát, amely a magasabb raktárakban nélkülözhetetlen. A tételek között szerepelnek lemezszekrények, szerszámos szekrények, öltözőkabinok, amelyek minden raktárban, műhelyben elengedhetetlen kellékek.

Az aukció december 17-én zárul, egy nappal előtte a helyszínen meg lehet nézni az aukcióra szánt tételeket. A teljes tétellista és a részvétel feltételei megtekinthetők a www.intergavel.hu oldalon.