Árpilis 10. a logisztika napja lesz

2014. április 8. Logisztika | Egyéb szektorok

A Logisztika Napján idén országszerte 19 ingyenes program várja az érdeklődő laikusokat és szakmabelieket. Április 10-én kikötő, repülőtér, raktár, logisztikai szolgáltató cég tart nyílt napot, és számos kerekasztal-beszélgetés, konferencia is lesz a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság által koordinált programsorozaton – áll az MLBKT közleményében.

A közreműködő cégek, szervezetek Budapesten és az agglomerációban, valamint Debrecenben, Dunaújvárosban, Győrben, Miskolcon, Szolnokon és Záhonyban is szerveznek programokat. Előadást tart többek között Paul Lacourbe a Budapesti Gazdasági Főiskolán, Mérő László a Szolnoki Gazdasági Fórumon.

Nyílt nap lesz Dunaújvárosban, a legnagyobb forgalmú hazai kikötőben, a debreceni repülőtéren és a záhonyi Eperjeske átrakónál. A Logisztika Napja zárásaként a fővárosi Kocka Bárban találkozhatnak egymással a szakemberek a GS1 Magyarország jóvoltából.

Magyarország 2012-ben csatlakozott először a Német Logisztikai Egyesület (BVL) kezdeményezéséhez, amelynek célja, hogy jobban megismertesse az érdeklődőkkel a logisztikai szakmát.