A Raben Group új telephelyet nyit Hollandia északi részén

2013. július 1. Logisztika | Egyéb szektorok

Azután, hogy 2012-ben telephelyet nyitott Oss városában, a Raben Group most egy újabb telephellyel bővíti depóhálózatát. Ezúttal Staphorstban, Hollandia északi részén terjeszkedik a vállalat – számoltak be róla július 1-jén kiadott sajtóközleményükben.

Annak ellenére, hogy a piac kihívásokkal teli, a Raben Group folyamatosan fejleszti depóhálózatát, például Németországban, Lengyelországban, Ukrajnában, valamint Hollandiában is, ahol a most létesített telephely az északi országrész ügyfelei számára új lehetőséget kínál.       

– A Raben Group igyekszik eleget tenni víziójának, hogy vezető pozíciót töltsön be mindenhol, ahol jelen van; ennek érdekében a szállítmányozási hálózat fejlesztésére és a raktározási szolgáltatás erősítésére összpontosítunk a kelet-közép-európai országokban, Hollandiában és Németországban. Az új telephely megnyitása ezen stratégia része, mellyel lehetőséget biztosítunk az ügyfeleink számára, hogy a munkatársainkat gyorsabban és könnyebben elérhessék – fogalmazott Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója.

A Raben Netherlands tevékenységei, úgymint a nemzetközi szállítmányozás, a belföldi disztribúció és a raktározás, lehetővé teszik a vállalat számára, hogy a logisztikai szolgáltatások átfogó körét nyújtsa.  

– Figyelemmel kísérjük a piacot, az ügyfeleink igényeit, és igyekszünk reagálni a változásokra. Törekszünk előre meglátni a piac szükségleteit. Tavaly a szerződéses logisztikai szolgáltatásunkat indítottuk el Hollandiában, most egy újabb telephelyet nyitunk, hogy közelebb kerüljünk a megbízóinkhoz, különösen az ország északi részén élőkhöz – vélekedett Sven Baars, a Raben Netherlands ügyvezető igazgatója.