Egészségügyi tanácsadó testületet alakít a Flex

2018. szeptember 20. Gazdaság | Egyéb szektorok

A Sketch-to-Scale® megoldást kínáló Flex, amely az Intelligent Products for a Connected World® szolgáltatást is kifejlesztette, klinikai tanácsadó testületet hozott létre – közölte szeptember 12-én, honlapján a kaliforniai elektronikai vállalat.

A testület célja, hogy szélesítse a vezető orvosok lehetőségeit az olyan hatékony digitális megoldások kifejlesztésében, amelyek beépülnek a klinikai munkafolyamatokba, segítik azokat, és így javítják a betegek kilátásait. A fogyasztóközpontú digitális egészségügyi megoldásokon túllépve a Flex's Digital Health üzletága és a BrightInsight ™ Clinical Board középpontjában olyan orvosi minőségű digitális egészségügyi megoldások fejlesztése áll, amelyek hatékonyan integrálódnak az egészségügyi szolgáltatók klinikai munkafolyamataiba, amelynek célja a betegek kilátásainak javítása.

– Az a tény, hogy továbbfejlesztjük élvonalbeli digitális egészségügyi szolgáltatásainkat, kiemelkedő jelentőségű abból a szempontból, hogy a klinikai munkafolyamatok és a klinikai szemléletű megoldások élvonalában maradjunk. Látjuk ugyan, hogy a digitális egészségügyi megoldások egyre jobban terjednek, azonban nagyon ritka, hogy azok beépülnek a professzionális klinikai munkafolyamatokba. A hiányzó integráció nélkül ezek a megoldások nem képesek teljesíteni feladatukat, azaz valóban érezhető egészségügyi és gazdasági hatást elérni a népesség körében. Megtisztelőnek érezzük, hogy vezető orvosszakértőkkel dolgozhatunk azon, hogy megfeleljenek ennek a kihívásnak – mondta dr. Kal Patel, a Flex digitális egészségügyi (Digital Health) üzletágának első alelnöke.

(SCM)