Automatizált folyamatok a gyógyszergyárban

2018. szeptember 18. Beruházás | Elektronikai ipar

A Fabbrica Italiana Sintetici (FIS) szeptember 12-én bejelentette, hogy az Emersont bízta meg operációjának és gyártási folyamatainak digitalizálásával 3 olaszországi üzemében.

Az Emerson honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 20 millió dollár értékű szerződés értelmében az Emerson automata rendszert épít ki, amely segíti a teljes mértékben elektronizált gyártási környezet kialakítását. Az új rendszertől azt remélik, hogy emelni fogja a hatékonyságot, a gyártás minőségét, valamint a szabályozóknak való megfelelőséget.

– Életbevágóan fontos, hogy a FIS megfelelő partnert talált ahhoz, hogy gyártási folyamatait megbízható metódus alkalmazásával fejlessze tovább. Az Emerson személyében megbízható partnerre találtunk, amelynek segítségével digitalizálhatjuk gyártási folyamatainkat, és az automatizálásba fektetve emelhetjük a termelést és a hatékonyságot – mondta Franco Moro, a FIS ügyvezető igazgatója.

A FIS növekedési stratégiájának részeként 123 millió dolláros új egységet épít Termoli üzemében, amelynek segítségével képes megduplázni gyógyszer-alapanyag termelését. Az Emerson SyncadeTM nevű termelésirányítási rendszerét telepíti a Termoli üzembe, csak úgy, mint a Montecchióban található gyáregységbe. A SyncadeTM  automatizálja a munkafolyamatokat, a papír nélküli adminisztrációt, továbbá biztosítja a felvételek önműködő archiválását.

(SCM)