Az Év Menedzsere 2017 díjak

2018. február 19. Gazdaság | Egyéb szektorok

A Menedzserek Országos Szövetsége február 17-én, immár 14. alkalommal rendezte meg hagyományos Menedzser Bál és Díjátadó Gáláját Budapesten.

Idén három kategóriában díjazták a legtehetségesebbeket: az Év Menedzsere Lajkó Ferenc, a Waberer’s vezérigazgatója lett, Dr. Kepecs Gábor, az Aegon csoport Igazgatóságának tagja, közép- és kelet-európai régióigazgató Életműdíjat kapott, Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója a Menedzserszövetség és a Volkswagen Kék Innovációs Különdíját vehette át.

A pályázaton ajánlás vagy direkt jelentkezés útján azok a magyar vállalatvezetők vehettek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk irányításában és sikereiben. Előnyt élveztek azok a pályázók, akik 2017-ben vállalatukkal kimagasló eredményeket értek el. Ajánlásokat a Menedzserszövetség által felkért kamarák – Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, AmCham, Brit Kereskedelmi Kamara, Joint Venture Szövetség, MGYOSZ, FIVOSZ – tettek idén is. A három jelöltet mindegyik kategóriában a Prof. Dr. Bod Péter Ákos elnökletével működő Jelölő Bizottság tagjai – Fekete István, Szentkuti Gabriella, Jaksity György és Mosonyi György – választották ki, végül a díjazottakról a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással döntött.

– A Menedzserszövetség egy megkerülhetetlen találkozási pont a hazai vállalatvezetők körében, amely lehetőséget teremt a tapasztalatok megosztására, hozzájárul sikerességükhöz, személyes fejlődésükhöz, életcéljaik eléréséhez, valamint társadalmi szerepük kiteljesítéséhez egyaránt. A most átadott díjak rangját pedig az adja, hogy a szakmaiságot helyezik a középpontba és pozitív vezetői mintát mutatnak, segítve ezzel a modern, európai vezetési kultúra kialakítását – mondta Szirmák Botond, a Menedzserszövetség elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

(SCM)