A TiszaTextil gyógyszeripari logisztikai megoldása az ön sikeréhez

Cimkék: csomagolóanyag gyógyszeripar logisztika mezőgazdaság Tisza Textil vegyipar

A TiszaTextil csoport minőségi csomagolóanyagok szállítója európai székhellyel. A cég gyógyszeripari, vegyipari és mezőgazdasági csomagolóanyagokra szakosodott, és jelentős ismeretekkel rendelkezik a gyógyszeripari üzemek logisztikájában, ez lehetővé teszi, hogy ügyfelei számára innovatív és költségcsökkentő megoldást kínáljon. Ezek a megoldások képesek helyettesíteni a költséges tisztító- és logisztikai rendszerekre fordított beruházásokat.
A TiszaTextil nagy múltú tapasztalattal rendelkezik, és segítséget nyújt gyógyszeripari partnereinek abban, hogyan hozzanak létre egy rugalmas logisztikai és szállítási megoldást. A Minibag célja, hogy biztonságos és gazdaságos megoldást nyújtson a szilárd, kész- és félkész termékek szennyeződésmentes szállítására és tárolására az API-tól a bliszterezésig, végső csomagolásig. A termékek az ISO8-nak megfelelő zárt térben készülnek, mely megfelel a European Pharmacopoeia és USP előírásainak.

Miért használják világszerte a Minibag csomagolást piacvezető pharma cégek?

  • Kisebb befektetési költségek, mint a fémkonténeres tárolás esetén
  • Könnyen implementálható a meglévő eszközökre és folyamatokra
  • Nincs szennyeződési kockázat
  • Ergonomikus kezelés

Új gépsor tervezése vagy meglévő folyamatok hatékonyságának javítása a cél? Segítünk abban, hogyan tervezzen pharma zsákokon alapuló költséghatékony logisztikai megoldást megdöbbentően magas (gyors) ROI számok elérésével.
Találkozzon velünk, és tudjon meg többet a termékről május 14-én, a budaörsi Holiday Inn Hotelben rendezett Gyógyszeripari Supply Chain Konferencián, a kiállítóstandunkon. A TiszaTextil Packaging SAS a konferencia arany fokozatú támogatója.

www.tiszatextil.com

Keresés
Kövessen minket facebookon