Archívum: CipherLab RS30 – Egy „zsebrevágható” mobil adatgyűjtő

2017. november 28. | Egyéb | Egyéb szektorok

A CipherLab az RS30 szériát elsősorban a futárok, kereskedelmi ügyintézők, kiskereskedelem területén dolgozók számára fejlesztette ki. Odafigyelve az igényekre az RS30 adatgyűjtőbe integráltak minden funkciót, amire a mobil felhasználóknak a napi tevékenységük folyamán szükségük lehet. A négymagos, 1,3 GHz-es Cortex processzoros, Android 4.4 operációs rendszerű eszköz több vonalkódolvasó választékot is kínál. Rendelhető 1D linear imager-es vagy lézeres, de akár 2D imager-es olvasófejjel szerelt változatban is.

Egyszerű adatrögzítés

A CipherLab RS30 1D/2D vonalkódolvasója pillanatok alatt olvassa be az adatokat, még a rossz nyomtatási minőségű vonalkódok esetén is. A 8MP-es kamerájának segítségével a felhasználók könnyen készíthetnek nagy felbontású fényképeket, videókat vagy akár aláírást is rögzíthetnek a kézbesítés vagy szolgáltatás teljesítésének igazolásához. Az adatgyűjtő vezeték nélküli kapcsolatával (IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth, HSDPA+) azonnali és biztonságos adatátvitelt kínál. Az eszközt ezen felül egy HF RFID (13,56 MHz) olvasóval is ellátták, támogatva az NFC alkalmazásokat. 

Szélsőségekhez igazodva

Az RS30 az egyik legvékonyabb és legkönnyebb vállalati adatgyűjtő - csupán 17,3 mm vastag és 260 gr súlyú - így az egész napos használata sem megterhelő. Az eszköz IP54 védettségű és akár 1,2 méter magasból is túléli a többszöri betonra történő leejtést. A 4,7"-os 540x960 pixel felbontású, GorillaGlass3® kapacitív kijelzőjű adatgyűjtő beltéren és kültéren egyaránt kiválóan használható. A felhasználó által cserélhető akkumulátora (2400 mAh), közel 10 órás üzemidőt biztosít az eszköz számára, így a lemerült akkumulátor miatti leállás egy-egy műszakban gyakorlatilag kizárható.

Vállalat mobilfelügyelet –SOTI

Gyorsan változó üzleti világunkban az üzleti mobilitás összetettsége is napról napra növekszik. Eszköz- és alkalmazás felügyelet, tartalomkezelés, felhasználó kezelés és még sorolhatók az IT oldalról jelentkező igények. Ezek lekezeléséhez professzionális eszközre van szükség. A SOTI MobiControl teljes körű megoldást nyújt az említett feladatokra, a CipherLab gyártóként pedig garantálja az RS30 kompatibilitását a SOTI eszközeivel.

Amennyiben kérdése lenne vagy árajánlatot kér a CipherLab RS30 adatgyűjtővel kapcsolatosan, értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Továbi információk itt érhetőek el.

 

Vonalkód Rendszerház Kft.