2015 legjobb logisztikai beszállítója lett a BI-KA Logisztika Kft.

Cimkék: BI-KA Logisztika Kft. gazdaság logisztika szállítmányozás

Az előző évinél 620 millióval, 11%-kal nagyobb, 5,9 milliárd forintot meghaladó nettó árbevételt ért el tavaly a BI-KA Logisztika Kft., a vállalat ezzel tovább erősítette a szállítmányozási és logisztikai szektorban betöltött szerepét – közölte a vállalkozás ügyvezetője február 4-én.

– Pozitív mutatóikat egy recessziós környezetben érték el, hiszen ez idő alatt a szektorban 14,4%-os visszaesés volt tapasztalható. A logisztikában foglalkoztatottak csökkenésével szemben majdnem 18%-kal növelte létszámát 2015-ben és már 141 embernek munkát adó vállalkozás – hangsúlyozta Szécsi Gabriella.     

A bővülés ráadásul nem ment a beruházások rovására, hiszen az elmúlt év nyarán összesen 21 MAN és DAF nyergesvontatóval, illetve Schmitz félpótkocsival bővült a BI-KA gépjárműparkja. – Novemberben pedig a 2011-ben és 2012-ben vásárolt vontatókat cserélte le a vállalat, aminek köszönhetően a flotta átlagéletkora kevesebb, mint 1 évre csökkent – emelte ki az ügyvezető.     

Szécsi Gabriella kitért arra is, hogy az idén alapításának 25. évfordulóját ünneplő vállalkozás rangos elismerésben részesült már az év elején: a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártója, a CLAAS csoport ugyanis 1000 beszállítói partnere közül a BI-KA Logisztika Kft-nek ítélte oda a 2015-ös év legjobb logisztikai beszállítójának járó nemzetközi díjat.

Forrás: MTI

Keresés
Kövessen minket facebookon