Újabb irodaház

2013. január 17. Beruházás | Egyéb szektorok

Átadták a TriGranit új irodaházát Krakkóban – közölte a TriGranit Fejlesztési Zrt. január 17-én az MTI-vel.

Az A-kategóriás Bonarka Irodaközpont (B4B) 8700 négyzetméteres C épületének megnyitásával a város immár 25 ezer négyzetméteres, modern irodakomplexummal rendelkezik a Bonarka városközpontban. A C épületet 98 százalékban már bérbe adták.

A TriGranit 2011-ben készítette el a B4B irodakomplexum első, majd tavaly a második fázisát, hátravan még további kettő. A jövő év második felében megnyílik a már jelenleg is 70 százalékban bérbe adott, 164 ezer négyzetméteres GBA bevásárló- és szórakoztatóközpont is. A fejlesztő cég Katowicében 8 évvel ezelőtt építette meg első lengyelországi bevásárlóközpontját. Azóta a lengyel ingatlanbefektetése meghaladja az 500 ezer négyzetmétert, illetve megközelíti az 1 milliárd eurót.

A 15 éves TriGranit Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanbefektetési-, fejlesztési- és üzemeltetési vállalata, amely a régió 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. több mint 2,5 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket, és további 4 milliárd euró – többnyire vegyes hasznosítású – fejlesztés megvalósítását tervezi a következő években.

MTI