Újabb elismerésben részesült a Wanhua-BorsodChem elnök-vezérigazgatója

Cimkék: átadás BorsodChem díj díjkiosztó gazdaság kamara kapcsolat kereskedelem vegyianyag-gyár vegyipar vezérigazgató vezető

Újabb elismerést kapott a Wanhua-BorsodChem elnök-vezérigazgatója, Jason Ding a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától (BOKIK) – közölte az MTI december 17-én.

A cég tájékoztatása szerint a BOKIK „A Gazdaság Szolgálatáért” díjjal tüntette ki november végén Jason Dinget a kínai-magyar gazdasági, kereskedelmi, befektetői és kulturális kapcsolatok erősítése érdekében végzett tevékenységéért. Novemberben már „A Kínai-Magyar Barátságért” kitüntető díjat is Jason Dingnek ítélte a Nagy Fal Magyar-Kínai Barátság Egyesület.

Jason Ding 2012. január 1-je óta irányítja vezérigazgatóként a Wanhua-BorsodChem Zrt.-t, amelynek felvásárlása Kína legnagyobb kelet-közép-európai befektetésének számít. A BorsodChem legfontosabb döntéseinek meghozatalában 2011. február 1-je óta vesz részt az igazgatóság elnökeként. A társaság 2013 első 10 hónapjában jelentősen, több mint 15%-kal tudta növelni értékesítési árbevételét az előző év azonos időszakához képest. A vegyi gyár fő termékei iránti kereslet továbbra is limitált a nyugat-európai piacokon, ugyanakkor pozitív jelek tapasztalhatók a közép-kelet-európai térségben. Ennek köszönhetően a BorsodChem a 2013. évben már pozitív üzemi eredményt vár.

A BorsodChem MDI, TDI, PVC, vegyipari alapanyagok, speciális vegyszerek és petrolkémiai anyagok egyik vezető európai gyártója. Vegyipari nyersanyagokat biztosít számos iparág, így például a járműipar, építőipar, cipő- és ruhaipar, bútoripar, gyógyszeripar és gumiipar számára. A vállalat központja Magyarországon, Kazincbarcikán található, ezenkívül 7 országban rendelkezik leányvállalatokkal vagy fióktelephelyekkel. A vállalat értékesítésből származó nettó árbevétele 2012-ben 1,2 milliárd euró volt.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon