Új vezérigazgató az Opel Szentgotthárd Kft. élén

Cimkék: gazdaság gyár igazgató járműipar Opel

Grzegorz Buchal lengyel szakembert nevezték ki február 1-jei hatállyal az Opel szentgotthárdi gyárának vezérigazgatójává – adta hírül az Opel Magyarország január 26-án.

Elődje, Solt Tamás, aki az elmúlt hat évben irányította  a szentgotthárdi gyárat, októberben kapta meg az asperni Opel gyár igazgatói posztját. 

Grzegorz Buchal 1997-ben az Opel lengyelországi, gliwicei gyárában kezdte pályafutását a General Motorsnál. Európa szerte különböző pozíciókat töltött be, volt például a lengyelországi Tychy motorgyár igazgatója. Mostani posztjára az Opel/Vauxhall gyártási stratégiáért és tervezésért felelős igazgatói székéből érkezik.

Az elmúlt hónapokban a szentgotthárdi gyár megbízott vezetője Mákos Csaba helyettes gyárigazgató volt, aki új nemzetközi megbízatást kapott: Lengyelországban a GM Powertrain Tychy-i gyárában működtetési igazgatóként folytatja munkáját.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon