Új ügyvezetője van az Audi Hungária Motor Kft.-nek

Cimkék: Audi gazdaság gyártás motorgyártás ügyvezető

Herbert Steiner lett az Audi Hungária Motor Kft. motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatója; Achim Heinfling korábbi vezető az ingolstadti gyárban a motor- és aggregátorgyártási részleg vezetője lesz – adta ki a tájékoztatást a vállalat június 1-én.

Herbert Steiner karrierjét a Volkswagen brazíliai gyárában kezdte, onnan került az Audi AG-hoz Ingolstadtba, ahol a kontrolling, pénzügy és beszerzés különböző területein dolgozott, emellett a beszerzési stratégia és rendszerek területének vezetője volt. A barcelonai SEAT Componentesnél 2010 óta ügyvezető igazgatóként dolgozott. 

A győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft. az Audi konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója. Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat, valamint az Audi A3 Limousine és az A3 Cabriolet modelleket is. 2013-ban a vállalatnál 1925636 motor és 42851 jármű készült. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon