Új ügyvezetője van az Audi Hungária Motor Kft.-nek

Cimkék: Audi gazdaság gyártás motorgyártás ügyvezető

Herbert Steiner lett az Audi Hungária Motor Kft. motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatója; Achim Heinfling korábbi vezető az ingolstadti gyárban a motor- és aggregátorgyártási részleg vezetője lesz – adta ki a tájékoztatást a vállalat június 1-én.

Herbert Steiner karrierjét a Volkswagen brazíliai gyárában kezdte, onnan került az Audi AG-hoz Ingolstadtba, ahol a kontrolling, pénzügy és beszerzés különböző területein dolgozott, emellett a beszerzési stratégia és rendszerek területének vezetője volt. A barcelonai SEAT Componentesnél 2010 óta ügyvezető igazgatóként dolgozott. 

A győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft. az Audi konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója. Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat, valamint az Audi A3 Limousine és az A3 Cabriolet modelleket is. 2013-ban a vállalatnál 1925636 motor és 42851 jármű készült. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike.

MTI

Keresés
Kövessen minket facebookon