Új néven a CE On-Demand

2013. január 15. Egyéb | Egyéb szektorok

A nemzetközileg is elismert, magyarországi székhelyű felhőszolgáltató Neostratus néven folytatja működését – jelentette be a cég január 15-i sajtóközleményében.

 

Az új márkanév a cég küldetésére utal: a globális piacon támogatni az új felhőszolgáltatók létrehozását és piacravitelét. A Neostratus továbbviszi a CE On-Demand által létrehozott értékrendet, és mind a vezetőség, mind a tulajdonosi kör változatlan marad. A Neostratus kifejezés az „új” jelentésű neo és az egyenletes felhőalappal rendelkező rétegfelhőt jelentő stratus szavak házasságából származó szóösszetétel. A kifejezés egyszerre szimbolizálja azt a vállalati küldetést, miszerint a Neostratus igyekszik mindig a legújabb, leginnovatívabb műszaki platformot szolgáltatni partnerei számára, miközben a már meglévő, illetve jövendőbeli partnereit folyamatosan támogatja a felhőszolgáltatásaik sikeres piacravitelét segítő tanácsadással.

A Neostratus márka egyértelmű elköteleződés a cég részéről  a felhőszolgáltatások nemzetközi piaca felé, miközben a partnerkapcsolatokra épülő üzleti modell továbbfejlesztésére is utal, még több figyelmet fordítva a felhőalapú technológiák sikeres piacravitelét segítő tanácsadásra.

– A mai nap fontos mérföldkő a cég történetében. 2008-ban egy kis magyarországi felhőszolgáltatóként kezdtük, mára pedig nem várt nemzetközi hírnevet szereztünk a távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak nyújtott felhőbróker szolgáltatásainkkal. 16 országban több mint 25 stratégiai partnerünk van, közülünk jó néhány a telekommunikációs és információtechnológiai szektor  leghíresebb márkái közül való. Köszönettel tartozunk partnereinknek azért, hogy bíznak bennünk, és velünk építik fel a saját ügyfeleiknek nyújtott szolgáltatásokat a legmodernebb IT technológia alapjain – mondta el Kovács Viktor, a cég elődje, a CE On-Demand alapítója és a Neostratus kereskedelmi vezetője. 

– Mi akkor vagyunk sikeresek, ha partnereink és az ő ügyfeleik is azok. Éppen ezért a Neostratus számára talán az a legfontosabb kihívás, hogy a piacraviteli és tanácsadói tevékenységünkre fókuszálva folytassuk a partnercsatornák támogatását. A Neostratus továbbra is egy professzionális technológiai cég marad, miközben nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni a jövőben a felhő-tanácsadói képességeinkre – tette hozzá Soós Tamás, a Neostratus vezérigazgatója.