Új igazgató vezeti a Schneider Electric zalaegerszegi gyárát

Cimkék: gazdaság gyár igazgató ipar Schneider Electric

Lengyel igazgató, Krzysztof Zylinski irányítja mostantól a francia Schneider Electric Zalaegerszegen működő, kismegszakítókat és tartozékokat előállító gyárát – adta ki a tájékoztatást a társaság április 4-én.

A 330 dolgozót foglalkoztató gyár vezetésével megbízott lengyel származású szakember az operatív termelés irányításán, valamint a hatékony értékesítés-támogatás biztosításán túl a gyár teljes átalakításáért felel, amelyet egy kétéves fejlesztési terv keretében kíván megvalósítani. Elődje, Elisa Genua 2002 óta dolgozik a Schneider Electricnél, három év magyarországi tartózkodás után a vállalat spanyolországi központjában folytatja pályafutását.

A közlemény szerint Krzysztof Zylinski hazája mellett Oroszországban, Kanadában, Franciaországban és Magyarországon szerzett tapasztalatot, eddig programozóként, banki elemzőként, beszerzőként, vállalatirányításirendszer-tanácsadóként, projektmenedzserként és IT igazgatóként tevékenykedett. Húsz éve dolgozik a Schneider Electric Csoportnál. 

A Schneider Electricet Franciaországban az öt legnagyobb beruházó között tartják számon. A tavaly 27 milliárd eurót meghaladó árbevételt elért cégcsoport 100 országban több mint 160 000 dolgozót foglalkoztat – emlékeztet a közlemény.

MTI

 

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon