Ügyfelei díjazták a Prologist a Eurobild Gálán

2013. december 13. Gazdaság | Egyéb szektorok

2013-ban a Prologis másodszor is elnyerte a Eurobild „Az Év Raktára” díját – számolt be róla a társaság december 13-án kiadott sajtóközleményében.

A díjat egy független felmérés eredménye alapján ítélik oda, amelyet 19 lengyelországi ipari park bérlői körében végeznek el. A Prologis az egyike azon vállalatoknak, amelyeknek bérlői pontozták a parkok létesítményeit és szolgáltatásait.

A díjat Roman Skowronski, a Prologis közép- és kelet-európai létesítménymenedzsment-vezetője vette át a december 5-én, Varsóban megrendezett ceremónián. – Szeretnék köszönetet mondani ügyfeleinknek, amiért értékelik a parkjaink folyamatos fejlesztése és a kiváló ügyfélszolgálati munka érdekében tett erőfeszítéseinket. Minden nap örömmel segítjük ügyfeleink ügymenetét, és roppant büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük ezt a díjat – fogalmazott.

A Prologis Park Sochaczew 50 kilométerre nyugatra fekszik Varsótól, Sochaczew városától pedig keletre. A park közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az E30-as (Varsó–Berlin) autópályához, az A2-es, valamint a Németország és Litvánia felé vezető 50/705-ös úthoz, emellett saját vasúti kapcsolattal is rendelkezik, amely a Berlin–Moszkva nemzetközi vonalhoz csatlakozik.

A park 6 épületében összesen több mint 100 000 m² terület található. A Procter & Gamble 38 000 m²-nyi területet bérel az egyes és kettes számú, valamint 11 800 m²-t a hármas számú épületben, a fennmaradó területet pedig a DHL és a Pilkington Automotive Poland foglalja el. A park további fejlesztési potenciálja 90 000 m², 3 épületben.