Telephelyet fejleszt az ISO Kft.

2013. február 5. Beruházás | Egyéb szektorok

Új üzemcsarnokba költözik és korszerűsíti gyártását az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft., a cég a 254 millió forintos fejlesztéshez 100 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében – közölte az MTI-vel a társaság ügyvezetője február 5-én.

Bugyi László elmondta, hogy a felsőkategóriás műanyag nyílászárók, kiegészítők gyártásával, forgalmazásával és beépítésével foglalkozó cég kinőtte aszódi telephelyét, és a mostani fejlesztés révén a főleg Pest megyét és Budapestet kiszolgáló üzem a főváros közelébe, Szentendrére költözik. A 11-es főút mellett található új ipari parkban az 1800 négyzetméteres, korszerű gépekkel felszerelt új gyártócsarnok mellett egy közel 700 négyzetméteres irodarész és bemutatóterem is épül.

A beruházás várhatóan a jövő év elején fejeződik be, és a jelenleg 18 főt foglalkoztató társaság további 10 ember számára biztosít majd munkát az új telephelyen. A mintegy 300 millió forintos éves árbevételű kisvállalkozás tizenhatodik éve tevékenykedik a magyar piacon.

MTI