Tápegységek újratöltve

2014. június 11. Egyéb | Egyéb szektorok

A WAGO új tápegységei lenyűgözőek vékony kialakításuknak és beépített Top Boost technológiájuknak köszönhetően. Széles elemválasztékuk valamint tanúsítványaik lehetővé teszik használatukat szinte bármilyen alkalmazásban. Ehhez az EPSITRON CLASSIC tápegységeket teljesen újra építették – áll a cég honlapján megjelent hírben.

A 787-16XX sorozatú tápegységek vékonyabbak így helytakarékosabbak. A bementi feszültség tartomány 85-264 VAC, ezek mellett nőtt a rendelkezésre állásuk is. Az átfogó választéknak köszönhetően a világon szinte bárhol megállják a helyüket. A CLASSIC tápegység család tagjai rendelkeznek LED-es működés visszajelzéssel, és aktív DC OK jelzéssel vagy izolált DC OK jelzéssel.

Tápegységek TopBoost technológiával: a költséghatékony szekunder biztosíték

A 120 W-nál nagyobb teljesítményű egységeket beépített TopBoost funkcióval látták el. A tápegységek rövid áramlökések vagy rövidzárak esetén megszakítóként működnek. Az aljzatban a már számtalanszor alkalmazott CAGE CLAMP rugók biztosítják a megfelelő kötést, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors előreszerelést. A csatlakozók pedig 100%-ig hibavédettek a téves csatlakoztatástól. Mind a 14 tápegység robosztus fém vagy műanyagházzal rendelkezik és -25-től + 70 ̊C-os külső hőmérséklet esetén is működőképes, így biztosítva a széleskörű elterjedését. Elérhető 12, 24, illetve 48 VDC kimeneti feszültséggel, ezáltal képes 25W-tól akár 480W teljesítmény leadására is. Az tápegységek használhatók otthoni vagy ahhoz hasonló alkalmazásokban, köszönhetően a DIN EN 60335-1 megfelelőség miatt.

Az új tápegységek előnyei:

  • Átfogó bemeneti tartomány
  • Jelentős számú UL / GL tanúsítvány
  • Kényelmes előrekábelezhetés, ezáltal 100 %-ig elkötés védett
  • Robosztus fém vagy műanyagház
  • LED-es visszajelzés
  • 12, 24 és 48 VDC névleges kimeneti feszültség
  • Beépített TopBoost lehetővé teszi a gazdaságos szekunder biztosítást (a 787-16XX tápegységeknél ha ≥ 120 W)