Szervizes Bosch-jubileum

2014. április 1. Gyártás | Elektronikai ipar

A magyarországi Bosch Electronic Service Kft. már tíz éve fontos építőköve a hazai Bosch cégcsoportnak. A kezdetekben autórádiók javításával foglalkozó kis műhely 2004 óta tartós növekedési pályát futott be, a szolgáltatások körét 2007-től kijelzők, műszeregységek hibakeresésével és javításával bővítették. Mára a műszerfalak, kilométerórák, elektronikai rendszerek felújítása és értékesítése mellett komplex navigációs rendszerek szervizelésével is foglalkozik. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma 2000 négyzetméteren 50 alkalmazottal működik a központ – adta hírül a cég március 31-i közleményében.

Az évek során összegyűlt kiemelkedő szakmai tapasztalat és a rendelkezésre álló gyári minőségű technológia következtében elérhetővé vált műszaki információk lehetővé teszik a különböző autóelektronikai cikkek egyedi javítását is. Ide tartoznak többek között a különböző Bosch, illetve egyéb gyártmányú motorvezérlők, elektronikus vezérlőegységek (ECU), Xenon-kontrollerek, komfort-elektronikák, automataváltó- és más vezérlőegységek egyedi hibakeresése, továbbá javítása is. Az üzem számos európai ország autószervizét látja el elektronikai alkatrészekkel, amelyek 24 órán belül jutányos áron felújított terméket kaphatnak a meghibásodott alkatrész ellenében.

A Bosch kecskeméti bázisa már világszinten biztosítja a gépjármű elektronikai pótalkatrész-ellátást. A leányvállalatnak különleges szolgáltatása is van: a régióban egyedül itt vállalják hibridáramkörök és műszerfal-kijelzők javítását, felújítását. Emellett 4 nyelven nyújtanak telefonos ügyféltámogatást technikai kérdésekben.