Steel Service Centert avatott a ThyssenKrupp Ferroglobus

2013. október 15. Beruházás | Egyéb szektorok

Ünnepélyes keretek között avatta fel új Acélipari Szolgáltató Központját a ThyssenKrupp Ferroglobus Zrt., a cég az eseményről október 11-i sajtóközleményében számolt be.

A német ThyssenKrupp konszern tulajdonában lévő vállalat Magyarország vezető acél-, könnyű-, színesfém-, valamint műanyagipari kereskedője. Hét telephelyén több mint 300 szakember dolgozik azon, hogy a magas minőségű termékeket és a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások széles választékát biztosítsa vevőinek. A cég éves árbevétele 58 milliárd forint. Folyamatosan haladva a piaci igényekkel a ThyssenKrupp Ferroglobus felelősen alakítja működését, gondoskodva ezzel a fenntartható fejlődésről és a vállalat jövőjéről.

A vállalat legújabb beruházása egy 4000 m² alapterületű Steel Service Center (Acélipari Szolgáltató Központ) létesítése, ahol plazma- és lángvágó, szalaghasító, lemeztáblásító, csődaraboló gépekkel munkálják meg az alapanyagokat.

A cég 2 millió euró értékű beruházását 2013. október 10-én, ünnepség keretében avatta fel. A rendezvényen részt vevő több mint 600 partnert Petró Zoltán vezérigazgató és Joachim Limberg, a ThyssenKrupp konszern Materials Services üzletágának igazgatósági elnöke köszöntötte. Az urak beszédükben hangsúlyozták a ThyssenKrupp Ferroglobus stabil és piacvezető pozícióját, a konszernnel való kiváló együttműködését és a folyamatos innováció fontosságát, majd bejelentették a vállalat következő tervezett beruházását, egy 4398 m² alapterületű csődaraboló központ létesítését. A legújabb megmunkáló központ a tervek szerint 2014 tavaszán kezdi meg működését.