Rangos elismerésben részesült a Prologis a 2016 Eurobuild CEE Awards-on

2016. december 12. Logisztika | Egyéb szektorok

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata két rangos díjat nyert el a 2016 Eurobuild CEE Awards-on – áll a vállalat december 12-én megjelent közleményében.

 

A Prologis-t „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban” és „Az év raktárvezetője Lengyelországban” díjakkal tüntették ki december 6-án, a varsói DoubleTree by Hilton Hotel-ben rendezett 2016 Eurobuild CEE Awards gálán. Az eseményen az európai és kelet-közép-európai régió több mint 900 ingatlanpiaci szakembere vett részt.

Az Eurobuild Awards az idei év legjobb vállalatait, valamint a 2015. október és 2016. szeptember között megkezdett vagy már befejezett legjobb projekteket díjazza. Az elismerést négy kategóriában adják át: Életműdíj, A szakmai zsűri díja, A bérlők díja és Közönségdíj.

A szakmai zsűri díja kategóriában a Prologis elnyerte „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban” díjat. A vállalat regionális – kelet-közép-európai – működését tekintve a 2016-os volt a legaktívabb év 2008 óta. A Prologis 18 fejlesztést indított el, összesen 331 000 m2 területen, a legfontosabb kelet-közép-európai helyszíneken; a projektek közül nyolc spekulatív ingatlan fejlesztése. Minden új épületet BREEAM akkreditációra terjesztettek fel.

– Nagyon mozgalmas év ez a Prologis számára Kelet-Közép-Európában, hiszen mi voltunk az egyetlen fejlesztő, amely a régió mind a négy országában fejlesztésekbe kezdett – mondta Martin Polak, a Prologis kelet-közép-európai regionális vezetője. – 95%-os bérbeadottsági szintet értünk el, ügyfélmegtartási rátánk pedig meghaladja a 80%-ot. Büszkék vagyunk arra, hogy elismerik munkánk gyorsaságát és minőségét, valamint üzleti átláthatóságunkat – ez egy kritikus faktor az ügyfeleinkkel való hosszú távú kapcsolat kialakításában – tette hozzá.

A bérlők díja kategóriában a Prologis „Az év raktárvezetője Lengyelországban” díjat nyerte el. Az elismerésben Marta Kostyk, a Prologis alsó-sziléziai régiójának üzemeltetési menedzsere részesült.

– Az üzemeltetés lehető legmagasabb színvonala tevékenységünk egyik kiemelt pontja és a Prologis régióbeli sikerének kulcsa. Nagyon büszkék vagyunk a díj mögött rejlő csapatmunkára, és arra, hogy az elismerést ügyfeleinktől kaptuk, hiszen ők a munkánk legfontosabb értékmérői – fogalmazott Renata Michalczyk, a Prologis lengyelországi üzemeltetési vezetője.

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4,4 millió m2-t, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. szeptember 30-i adatok alapján).