Meglepő helyről jöhet a költségcsökkentő segítség

Cimkék: exelClean tisztítókendő Tork

A versenyképesség megőrzése érdekében a feldolgozóipar különböző területein tevékenykedő vállalatok rengeteget fektetnek be automatizálási és robottechnológiai fejlesztésekbe vagy használják az IoT (Internet of Things) előnyeit. Amikor azonban a teljesítmény javításán fáradoznak, nem szabad megfeledkezni a háttértevékenységekről sem.

A balesetek miatti leállás, vagy a megfelelő higiénia hiányából fakadó teljesítménycsökkenés mind mind olyan láthatatlan tényezők, melyek jelentősen befolyásolják a vállalat teljesítményét. Meglepő helyen, mégpedig a tisztítás területén is megtakarítási és teljesítménynövelési lehetőség aknázható ki. A gépek karbantartása ugyanis nemcsak a munkaeszközök tisztántartásáról szól, hanem a munkatársak egészségének megőrzéséről is. A mindennapi munkához és a karbantartáshoz szükséges megfelelő eszközök, valamint a jól kidolgozott munkafolyamatok alapvető fontosságúak a hatékony és biztonságos munkavégzéshez, a munkahelyi balesetek, a leállások csökkentéséhez és ezáltal a termelékenység és a teljesítmény növeléséhez.


Idő és költségtakarékos megoldás a tisztításra

Gondolta volna, hogy mennyi múlik a gépek tisztításához használt anyagokon, valamint azok szállításán, tárolásán és elhelyezésén?

Az európai üzemek nagy része még mindig rongyokat használ a gépek tisztítására, a zsírok, olajok és egyéb szennyeződések eltávolítására. Ezek nedvszívóképessége, tisztasága, minősége sem állandó, tárolásuk és tisztításuk is nehézkesebb.

A hagyományos vagy bérrongyokról a tisztítókendőkre való áttéréssel időt és költségeket is megtakaríthatnak. A Tork exelCLEAN® kiváló nedvszívó képességű, strapabíró, könnyen használható, kis helyigényű tisztítókendői gondoskodnak munkatársaik egészségének védelméről és csökkenthetik erőfeszítéseiket, sőt mivel kevesebb oldószer használatát teszik lehetővé és könnyebben szállíthatók, a környezeti terhelés mérsékléséhez is hozzájárulnak. A nagyteljesítményű kendők csökkentik a takarításra fordított időt.

  • A nagyteljesítményű tisztítókendők anyagszerkezete garantálja, hogy strapabírók, nem szakadnak el tisztítás közben
  • Hatékonyabb: Az új, tömörített csomagolásnak köszönhetően, 25%-kal kisebb tárolási helyre van szükség, kevesebbszer kell utántölteni
  • A (W4 rendszerű) hajtogatott tisztítókendők tömörített csomagolásának köszönhetően egyszerre két csomagot lehet belehelyezni az adagolóba, amivel csökken annak a kockázata, hogy elfogynak a kendők.
  • A tömörített csomagolás ezenkívül a szállítási és tárolási költségekben is megtakarítást jelent, mivel a szállító autók kevesebbet fordulnak, csökken a környezeti terhelés is.
  • A megfelelő helyekre kihelyezett adagolóknak köszönhetően kevesebbet kell ide-oda jönni-menni.
  • A vállalatoknál a környezet rendezettebb és tisztább, az adagolóknak köszönhetően kisebb a rendetlenség, nem bukdácsolnak a munkatársak a szanaszét heverő rongyok között.
  • Az Oeko-Tex tanúsítvány meggyőzi a felhasználókat arról, hogy a Tork termékeiben nincsenek káros vegyi anyagok.

Tegye próbára munkakörnyezetében az exelClean tisztítókendőket, kérjen ingyenes tanácsadást termékmintát: barbara.meszaros.ext@sca.com

(szponzorált tartalom)

Keresés
Fókuszban
Partnertörténet: A hatékony működés alapja a WebEye rendszere – Piramis Építőház Kft.
A főképp belföldi disztribúcióra specializálódott cég fejlődését a szakértelmükön és átfogó termékkínálatukon túl olyan egyéb tényezőknek is köszönheti, mint a stabil logisztikai működésük.
Tovább »
Kövessen minket facebookon