Második fordulójához érkezett a Douwe Egberts árverezése

2015. január 23. Egyéb | Egyéb szektorok

Ismét árverést szervez a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből az Intergavel Aukciószervező Kft. – tájékoztatott az árverést bonyolító társaság vezetése. A gyár a közelmúltig kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. Olyan nagy mennyiségű cikket kell értékesíteni, hogy emiatt több árverési fordulót tartanak. A mostani szakasz február 5-én zárul. Csak online lehet licitálni, vállalkozások, egyéni vállalkozók regisztrálhatnak.

A Douwe Egberts eszközeiből rendezett árverés második fordulójában összesen 251 tételre lehet ajánlatot tenni, ez több, mint az első aukció kínálata – mondta Kocsis Csaba, az Intergavel Kft. ügyvezetője. A tételek között számos, a raktározásban, logisztikában használatos eszköz van, például a kézi raklapemelők (népszerűbb nevükön békák), vagy a targoncák. Utóbbiak közül 14-et kínálnak eladásra, van köztük elektromos és gázos meghajtású is. A kikiáltási árak tekintetében a rekorder egy elektromos targonca, amelynek 4200 euró a kikiáltási ára, az olcsóbb targoncákért 500–2100 € induló licitártól lehet versenybe szállni – tette hozzá Kocsis Csaba.

Komplett irodabútorokat, éttermi berendezéseket, állványokat is érdemes keresni azoknak, akik szeretnének jó áron vásárolni. Várhatóan – akárcsak az előző fordulóban – népszerűek lesznek az injektoros nyomtatók, raklapfóliázók, munkaasztalok, vitrinek, hűtőgépek, üzemi eszközök is. A licitálás regisztrációhoz kötött, vállalkozások, illetve egyéni vállalkozók jelentkezhetnek az aukcióra.

Az árverés február 5-én zárul, egy nappal előtte a helyszínen meg lehet tekinteni az aukcióra szánt tételeket. A teljes tétellista és a részvétel feltételei megtekinthetők a www.intergavel.hu oldalon.