Magyarországi jubileum

2013. június 6. Egyéb | Egyéb szektorok

Amint a DPD Hungária Kft. sajtóközleményéből kiderül, a csomagszállító cég május 29-én ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját.

2003-ban a DPD Hungária Kft. a GeoPost és a Lagermax-csoport közös vállalkozásaként indult, majd 2005-ben vált 100%-ban a GeoPost tulajdonává. A kezdetek kezdetén a DPD napi 20-40 csomaggal és 4 munkatárssal működött, azonban ez a szám 2013-ban már elérte a napi 15 000 csomagot is, amelyeknek a helyes útját jelenleg 119 saját alkalmazott és 223 futár kolléga koordinálja.

Az elmúlt 10 évben nyomon követhető fejlődés többek között olyan fejlesztéseknek és újító tevékenységeknek köszönhető, mint a nemzetközi utánvét, a 3 órás időintervallumon belüli csomagátvétel, a folyamatosan bővülő csomagpont és depóhálózat, vagy éppen a magyar nyelvű mobilapplikációk. A magas színvonalú alap- és kiegészítő szolgáltatásoknak köszönhető, hogy a DPD Hungária jelenleg a belföldi csomagszállítás piacán a dobogó 3. helyét foglalja el.

– Komoly utat járt be a vállalat az elmúlt egy évtizedben, és nagy örömmel tölt el, hogy a DPD Hungária első jubileumi évét ünnepli. Töretlen fejlődésen ment keresztül a DPD Hungária, és hiszem, hogy még nagyon sok újdonságot tartogat számunkra a jövő – vélekedett az évfordulós cég ügyvezető igazgatója, Hosszú Csilla.