Logisztikai parkot vesz a Diófa Alapkezelő

Cimkék: ingatlan központ logisztika

A Diófa Alapkezelő Zrt. 2017 végén állapodott meg a Huncargo Holding Zrt.-vel a soproni logisztikai park sale & laseback típusú tranzakciójáról – írja a realista.hu.

Az akvizíció keretében a Diófa Alapkezelő Zrt. a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap portfóliójába vásárolta meg a 14 000 négyzetméteres logisztikai központot. A három épületből és további fejlesztési területből álló soproni ingatlant 100%-ban bérbeadta az eladó Huncargo Holding Zrt. és leányvállalatai részére.

A Huncargo 30 éve piacvezető a logisztikai piacon, egyaránt vállal belföldi, illetve külföldi áruszállítást, gyűjtőszállítmányozást, komplex logisztikai szolgáltatást is. A legnagyobb áruforgalmat Ausztriában, Svájcban, a Benelux államokban, Olaszországban és Németországban bonyolítja le.

A Diófa Alapkezelő Zrt. által menedzselt ingatlan-portfolió ipari és logisztikai kitettsége 69 000 négyzetméterrel 25 %-ra nőtt. A vállalat elsődleges célja továbbra is egy megfelelően diverzifikált portfolió kezelése, amelyben jelenleg az iroda és kiskereskedelmi ingatlan terület alapon szinte arányosan 35-35%-ot tesz ki. A diverzifikáltság másik szempontja a földrajzi elhelyezkedés figyelembe vétele, a portfolió 65%-a helyezkedik el Budapesten. (Realista.hu)

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon