Logisztikai és beszerzési kiválóságokat keres az MLBKT

2015. július 9. Logisztika | Egyéb szektorok

A kiváló teljesítményeket el kell ismerni. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság pályázataival a lehető legnagyobb nyilvánosságot igyekszik biztosítani azoknak a szakembereknek, projekteknek és cégeknek, amelyek példaképül szolgálhatnak az ellátási lánc menedzsment szakma számára, hiszen ezek viszik előre a vállalatokat és ezen keresztül a magyar gazdaságot.

A teljes karrierpálya alatt születhetnek jelentős teljesítmények; a Lőrinc Péter Diplomamunka Pályázatra a frissen végzett fiatalok pályázhatnak, míg a Logisztikai Magiszter címre már csak olyanok, akik elkötelezettek szakmai tudásuk megosztása és átadása iránt is.
Logisztikai Kiválóság Díj célja az innovatív, egyedi, előremutató logisztikai ötletek, megoldások, koncepciók díjazása, kiemelt hangsúlyt helyezve a fenntarthatósági szempontok érvényesítésére.
Az Év Beszerzési Menedzsere díjat az a beszerzési területen vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, melynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság- és versenyképesség-javulást eredményezett.
Az Év Logisztikai Menedzsere díjat az a logisztikai területen dolgozó vezető nyerheti el, akinek az elmúlt évben jelentős szerepe volt egy eredményesen működő logisztikai rendszer létrehozásában, bevezetésében, amelynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság- és versenyképesség-javulást eredményezett.
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság a jelentkezéseken kívül ajánlásokat is szívesen fogad a díjakra. Az ünnepélyes díjátadásra a szakmai szervezet idei kongresszusán, 2015. november 11-én kerül majd sor, a Logisztikai Kiválóság Díj nyertesét az európai megmérettetésre is delegálja az MLBKT.

Az MLBKT díjpályázatairól itt érhető el bővebb információ!