Kiemelt beszállító lett az AVENTICS

2016. február 21. Egyéb | Egyéb szektorok

Először vehette át a Bosch Csoport kiemelt beszállítóinak járó díját az AVENTICS a tavalyi év végén megrendezett MOTEK nemzetközi szereléstechnikai szakkiállításon. A globálisan több ezer beszállítóval együttműködő Bosch minden évben kiválasztja partnerei közül a legjobbakat, akiket Kiemelt Beszállítói státusszal díjaz – áll az AVENTICS február 19-én megjelent közleményében.

Kiemelt partneri minősítést kapott az AVENTICS a Bosch Csoport nemzetközi beszállítói között. A dinamikusan fejlődő vállalat pneumatika kategóriában került be a szűk körbe. A rendhagyóan Stuttgartban tartott MOTEK szereléstechnikai szakkiállításon több mint ezer kiállító és közel 40 000 látogató vett részt a tavalyi évben. Az itt megrendezett díjátadó ünnepségen ismertették a beszállítók értékelésének fő szempontjait is, amit a partnerek szállítási pontossága, kreatív technikai megoldásai, nemzetközi előírásoknak megfelelő működése, valamint globális piaci jelenléte alapján összesítenek. A díjat az AVENTICS képviseletében Christoph Becker, németországi értékesítési igazgató, és Dieter Michalkowski, globális kiemelt ügyfelekért felelős vezető vették át.

– A pneumatikai ipar fiatal szereplőjeként nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj. A cégünk iránti bizalom kifejeződését látjuk benne, ami arra ösztönöz bennünket, hogy továbbfejlesszük együttműködésünket vevőinkkel – nyilatkozta Christoph Becker, értékesítési igazgató.