Gyáravató Szolnokon

Cimkék: alkatrész autóipar avató befektetés gyár gyárátadás gyártás járműipar logisztika Segura üzem

Szeptember 19-én került sor a Segura Csoport új gyárának ünnepélyes felavatására Közép-Európában, Szolnokon, Szolnok polgálmestere, Szali Ferenc és Szijjártó Péter államtitkár jelenlétében – derült ki az F. Segura szeptember 24-én kiadott sajtóközleményéből.

A Szolnokon 100 000 m²-es területen fekvő, 12 000 m²-es, frekventált közép-európai elhelyezkedésű, kiváló logisztikai adottságokkal rendelkező gyár közeli kapcsolatot tesz lehetővé a legjelentősebb gyártókkal és a 7 szomszédos országgal.

Közülük kiemelkedik a Mercedes, a Ford, a VW, a Suzuki. A kiváló elhelyezkedés az autóipari szektor fontos multinacionális szereplőivel való kapcsolatot is megkönnyíti, többek között a Johnson Controls, a Magna, a Brose, akik az európai autógyártás 85%-át képviselik. A gyár 2000 tonnás présgépekkel rendelkezik, amelyek Európában az egyik legnagyobbnak számítanak.

Az esemény során a vállat elnök-vezérigazgatója, Don Francisco Segura és testvére, az ügyvezető igazgató, Don Jorge Segura mondott beszédet, kiemelve elkötelezettségüket nemcsak a megrendelőik felé, hanem a társadalom, a munkavállalóik és a környezetvédelem területén is. Beszéltek a Segura Csoport magyarországi jövőjéről, kiemelvén, hogy a szolnoki üzem hamarosan a csoport legfontosabb üzemévé válik. Kifejezték szándékukat, hogy a csoport alapítója, Don Francisco Segura által meghonosított, a növekedést és a újrabefektetést előtérbe helyező üzletpolitikát kövessék. Az ünnepségen jelen voltak a csoport részvényesei, a Segura család tagjai.

A Segura Csoportot 1970-ben Don Francisco Segura alapította. A társaság 4 gyártóüzemmel rendelkezik, amelyek közül 3 Spanyolországban, 1 Magyarországon található.  A cég a világ minden részére szállít alkatrészeket, 100 millió eurós forgalmat bonyolít. Jelenleg 490 munkaválallóval rendelkezik, közülök 120 munkavállaló dolgozik Magyarországon. A magyarországi gyártóüzem létrehozása 23 millió eurós befektetést jelent.

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon