Eljöttek az Ipar Napjai

2016. május 20. Gyártás | Elektronikai ipar

Idén május 24. és 27. között rendezik meg Magyarország legnagyobb és a régió egyik legfontosabb ipari szakvásárát az Ipar Napjait. A kiállítás az ipar szinte valamennyi ágazatát felvonultatja, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtja a látogatóknak saját szakmai feladataik megoldásához.

A szakvásáron az elektronika, az automatizálás, a robotika, a gépgyártás, a beszállítóipar, valamint a logisztika legújabb megoldásai ismerhetők meg. Az Ipar Najain 12 ország több mint 280 kiállítója mutatja be termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit és újdonságait az érdeklődőknek.

Programkínálat

A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal jelentkezik majd a kiállítás, mint például:

- Fraunhofer – SZTAKI projektközpont előadás szorozat és workshop,
- a Német – Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara és a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége által szervezett Beszállítói Fórum
- munkavédelmi konferencia
- előadások a YuMi®-ról, az ABB IRB14000 típusú kollaboratív robotjáról
- a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzése

Nagydíj

A szakvásárt szervező Hungexpo Zrt. az idei évben is meghirdette a NAGYDÍJ pályázatot. A cégek pályázatait egy szakértőkből álló zsűri bírálta el, melyek közül négyet Nagydíjjal, egyet Különdíjjal és kettőt Elismerő Oklevéllel jutalmazott.

Ne maradjon le!

Az alábbi linken regisztrálva díjmentesen tekintheti meg az IPAR NAPJAI kiállítást!
 
http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

A válasz e-mail mellékletét nyomtassa ki és hozza magával a kiállításra!