Élelmiszer innovációs versenyre várják egyetemisták jelentkezését

Cimkék: egyetemisták élelmiszer innováció OMÉK verseny

Az Ecotrophelia nemzetközi élelmiszer innovációs verseny magyarországi fordulóját az idén a szeptemberben tartandó 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) keretében rendezik, a főiskolás és egyetemi hallgatókból álló csapatok jelentkezését augusztus 31-ig várják a szervezők.

Az idei versenyt az Agrármarketing Centrum szervezi a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.-vel és az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségével (ÉFOSZ) együttműködve az OMÉK-on, ahol a versenyzők bemutatják munkájukat és az általuk kifejlesztett öko-innovatív, kereskedelmi potenciállal rendelkező élelmiszert.

A versenyszabályzat alapján egy csapat 2-10 hallgatóból állhat, a bemutatott élelmiszert a szakmai zsűri több kritérium alapján értékeli. A verseny első helyezettje képviselheti Magyarországot az Ecotrophelia Europe 2017 nemzetközi versenyen, Londonban, valamint részt vehet a Sirha Budapest 2018 kiállításon – közölte az Agármarketing Centrum június 8-án. A versennyel kapcsolatos dokumentáció és további információ a www.amc.hu-n olvasható.

Keresés
Fókuszban
StoreVan – a tökéletes mozgó műhely kialakításához
A Logi-Store Kft. portfóliója nemrégiben új termékcsoporttal bővült. A logisztikai háttérszolgáltatással foglalkozó vállalat megkezdte a StoreVan termékek magyarországi forgalmazását, tervezését és teljes körű beépítését.
Tovább »
A Supply Chain Monitor szaklap főszerkesztője a nemzetközi IFOY Díj zsűritagja
Idén 5 új taggal bővült az IFOY Díj nemzetközi zsűrije. Az újonnan kinevezett zsűritagok közé Magyarország képviseletében Rapi-Jaubert Szilviát, a Supply Chain Monitor szaklap főszerkesztőjét is beválasztották.
Tovább »
Kövessen minket facebookon