Díjat nyert az FM Logistic

2013. december 4. Logisztika | Egyéb szektorok

November 13-án, Amszterdamban, az Airport Steigenberger Hotelben, a 11. alkalommal megrendezett európai 3PL csúcstalálkozón az FM Logisticot választották a legjobb logisztikai szolgáltatónak kiskereskedelmi ellátási lánc kategóriában az ágazatban tevékenykedő ügyfelek.

Az Eye for Transport által évente megrendezett esemény célja, hogy felhívja a figyelmet azon logisztikai cégek munkájára, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy kiváló minőségű, értéknövelő logisztikai szolgáltatást biztosítsanak ügyfeleik számára.

Az FM Logisticot egy 17 tagú bizottság jelölte a díjra 5 másik szolgáltatóval egyetemben, akik közül a jelen lévő európai kiskereskedelmi cégek választották meg a kategória győztesének. – Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy nekünk ítélték a díjat. Az, hogy minket választottak kollégáink közül, egyaránt mutatja ügyfeleink belénk vetett bizalmát, valamint azt, hogy nagyra értékelik a magas minőségű, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásainkat – jelentette ki Jean-Christophe Machet, a cég vezérigazgatója.