Bővíti kapacitását a sátoraljaújhelyi járműipari beszállító

Cimkék: autóipar beruházás beszállító fejlesztés forrás gyár gyártás járműipar kapacitásbővítés pályázat projekt támogatás

Kapacitása bővülésével számol az elsősorban öntvények sorjamentesítésével és impregnálásával foglalkozó sátoraljaújhelyi Euraseal Bt., amely a 278 millió forintos beruházásához több mint 111 millió forint vissza nem térintendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programján – írta február 10-én az MTI.

A sátoraljaújhelyi ipari parkban működő társaság 2005-től foglalkozik öntvények sorjamentesítésével és impregnálásával, az öntödék a cég felületkezelt termékeit autóipari és elektroipari vállalkozásoknak értékesítik. A 2012-es üzleti évet közel 400 millió forintos nettó árbevétellel és 115 millió forint mérleg szerinti eredménnyel zárta a cég, amely 42 embert foglalkoztat, és főként németországi társaságok – Heiche, Wolf és Bosch cégcsoport – járműipari gyártmányait sorjátlanítja, tisztítja. A tájékoztatás szerint a fejlesztés – amelytől árbevétele 25%-os bővülését várja a cég – a legfontosabb vevőknél a beszállítói pozíció megerősítését szolgálja, ugyanakkor lehetőséget biztosít új piacok, új partnerek felkutatására is, mind itthon, mind pedig külföldön.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon