Az IFS az Ericssontól kapott megrendelést

2013. február 20. Egyéb | Egyéb szektorok

Az IFS globális ERP-megoldásszállító február 19-i sajtóközleményében bejelentette, hogy a világ vezető kommunikációtechnológiai szolgáltatója, az Ericsson az IFS Metrix Service Management megoldását választotta Hardware Services üzletága kritikus folyamatainak támogatására.

A szerződés megközelítőleg 2 millió amerikai dollár értékben tartalmaz szolgáltatásokat, szoftverlicenceket és karbantartást. Az IFS megoldása a szervezet globális, hardverhez kapcsolódó szolgáltatási folyamatait fogja teljes körűen támogatni, beleértve a normál és inverz logisztikát is. A rendszer-bevezetési projekt első fázisára vonatkozó szerződés az IFS Metrix Service Management Mobile for Android (MMA) bevezetését is tartalmazza. A rendszerbevezetés azonnal megkezdődik.

Az IFS 1983-ban alapított nyilvánosan működő részvénytársaság (XSTO: IFS), amely az IFS Applications™ komponensalapú, teljes körű ERP-rendszer fejlesztésével, forgalmazásával és bevezetésével foglalkozik. Az IFS olyan iparágakra összpontosít, amelyek esetében a következő 4 fő folyamat bármelyikének menedzselése stratégiai fontosságú: szerviz- és eszközmenedzsment, gyártás, ellátási lánc és projektek. A vállalat 2000 ügyféllel rendelkezik és több mint 60 országban van jelen 2800 alkalmazottjával. Nettó árbevétele 2012-ben elérte a 2700 millió svéd koronát.