Az év Cafeteria-rendszere díjazottja a Schenker Kft.

2014. december 10. Egyéb | Egyéb szektorok

2014-ben az ötödik alkalommal került sor Az év Cafeteria rendszere díj átadására. A neves szakemberekből álló értékelő bizottság , közel 50 pályázó cég közül az idei évben a Schenker Kft.-t is érdemesnek ítélte arra, hogy az NI Hungary Kft. és a Groupama Garancia Biztosító Zrt. mellett felállhasson a dobogóra.

 

A díj rangját jelzi, hogy az előző évek díjazottjai között találjuk a Magyar Telekom Nyrt.-t, az Egis Nyrt.-t, illetve az AVON Cosmetics Hungary Kft.-t.

Az idei évben először nyílt lehetőség arra, hogy a díjazottak 2014. november 27-én a Cafeteria Panoráma 2015. konferencián egy prezentáció keretében több száz szakmabeli kolléga előtt bemutathassák, miért őket találta a rangos zsűri alkalmasnak Az év Cafeteria rendszere 2014. díj első három helyezésére.

A díj elismerés azon munkáltatóknak, akik a cafeteria-rendszerük kialakítása és működtetése során képesek a munkavállalói és munkáltatói érdekek összeegyeztetésére, az optimális adminisztráció kialakítására, megfelelő kapcsolat fenntartására a szolgáltatókkal, és mindezt úgy, hogy a jogszabályi környezetnek minden tekintetben megfeleljenek.

A Schenker Kft. 2012-ben vezette be cafeteria-rendszerét, és 2014-re sikerült olyan szintre fejlesztenie azt, mely minden szempontból megfelel azon elvárásoknak, melyek Az év Cafeteria-rendszere díj dobogós helyezésének eléréséhez vezettek.