Az Euro Pool Systems CZ a Prologis Park Prague-Uzice új ügyfele

2013. június 19. Logisztika | Egyéb szektorok

A Prologis, Inc., a globális vezető ipariingatlan-tulajdonos, -üzemeltető és -fejlesztő vállalat új bérleti megállapodást kötött az Euro Pool Systems CZ vállalattal, amelynek tárgya a csehországi Prologis Park Prague-Uzice 13 100 m²-es területe – áll a Prologis június 19-i sajtóközleményében.

Az Euro Pool Systems CZ, amely a visszaküldhető és újrafelhasználható csomagolóanyagok vezető logisztikai szolgáltatója, az egyes számú épületet ügyfelei logisztikai műveleteinek optimalizálására fogja használni, a költségek csökkentése és a kiszállítás felgyorsítása érdekében.

– Örömmel fogadjuk az Euro Pool Systems CZ-t a Prologis Park Prague-Uzice területén, és büszkék vagyunk, amiért ránk bízzák raktárterület-szükségleteiket a következő 15 évre. Ez a bizalom megérdemelt jutalom az uzicei csapatnak, és azt is jól mutatja, ahogyan a kiemelkedő színvonalú szolgáltatás iránti elkötelezettségünk megtérül – mondta Marek Muller, a Prologis csehországi fejlesztési és bérbeadási igazgatója.

A legutóbbi tranzakció eredményeképpen a Prologis Park Prague-Uzice elérte a 94,1%-os kihasználtságot. A Prologis Park Prague-Uzice egy modern, hatékony logisztikai park Prágától északra, a Németországba vezető autópálya mentén. A park jelenleg 4 épületből áll, amelyek összterülete meghaladja a 97 000 m²-t, és 7, összesen 170 000 m² kiváló minőségű disztribúciós területet magában foglaló épület fejlesztésére alkalmas.

Ez az első Közép- és Kelet-Európában felépített fenntartható disztribúciós központ, amely légmentes szigetelésével alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé, valamint takarékos világítási rendszerrel és az esővizet összegyűjtő locsoló és homlokzatmosó rendszerrel van felszerelve.

A Prologis, 6 disztribúciós parkjának 27 épületét magában foglaló, összesen több mint 633 000 m²-es portfóliójával, vezető disztribúcióslétesítmény-üzemeltető Csehországban (2013. március 31-i adatok szerint).