A TowerBrook fölvásárolja a Bosal ACPS-t

Cimkék: Bosal felvásárlás gyártó vonóhorog

A TowerBrook Capital Partners január 5-én, közleményben adta hírül, hogy befejezte az – európai és amerikai gyárakat működtető – német Bosal ACPS vonóhorog-gyártó cég felvásárlásával kapcsolatos tárgyalásokat a Bosal Grouppal.

A Bosal ACPS vezető vonóhoroggyártó, amely termékeit autógyárak és TIER1-es autóipari beszállítók számára értékesíti, illetve a pótalkatrész-piacon is komoly pozíciókkal rendelkezik. A tavalyi évben 2000 dolgozóval 250 millió eurós bevételt ért el.

A cég a németországi gyáron kívül Magyarországon, Mexikóban, Oroszországban és Franciaországban rendelkezik gyártókapacitással. A vonóhoroggyártást és -fejlesztést a 2000-es évek elejétől folytatja, s 2010-től gyárt teljesen elektronikus vonóhorgokat.

Bejelentették, hogy Gerhard Boehm, a Reydel Automotive alelnöke elvállalta a cég elnöki és vezérigazgatói tisztségét. Boehm komoly szakmai múlttal rendelkezik, hiszen korábban az FM Powertrain, és a Continental Engine Systems vezetője volt, illetve vezérigazgatói tisztet töltött be a Peguformnál. Boehm csatlakozásával a Bosal ACPS magasan képzett vezetői gárdával rendelkezik majd, amelynek 100 évnyi szakmai tapasztalata van, és hatalmas növekedési potenciált lát maga előtt, csakúgy, mint fejlődési lehetőséget a mindennapi gyakorlatot illetően. A tervek szerint komoly fejlesztésekre kerül sor mind a technológiát, mind a partneri kör szélesítését illetően. 

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon