A System Alliance Europe a Baltikumban

2013. október 10. Logisztika | Egyéb szektorok

A Rhenus Logistics OÜ és a Rhenus Svoris filiale Latvija az új együttműködő partnerek – számolt be róla a System Alliance Europe október 10-én kiadott sajtóközleményében.

A Rhenus észtországi és lettországi cége 2013 októbere óta része az európai gyűjtőárus kooperációnak. Így a hálózat immár a teljes balti régióra kiterjed. A System Alliance Europe 56 partnerével és 189 üzemével 29 országban aktív.

Lettország és Észtország logisztikai iparága szilárd lábakon nyugszik. – Az export alakulásának és a befektetések intenzitásának prognózisai pozitívak. Ezért eljött az idő, hogy a System Alliance Europe ezen a piacon is bemutatkozzon – mondta Uwe Meyer, a System Alliance Europe ügyvezetője. A Rhenus személyében szilárd alapokon nyugvó partnerre talált, amely már 10 további társasággal képviselteti magát a hálózatban.

A közlemény szerint a területi lefedettség bővítése a stratégia fontos eleme. A hálózat további kiterjesztése iránti törekvések tovább folynak – Bosznia-Hercegovinában, Macedóniában és Montenegróban is meg szándékoznak nyerni a partnereket.