18 helyen az országban

2014. április 7. Logisztika | Egyéb szektorok

2014. április 1-én nyitott meg az AXIÁL Kft. tatabányai telephelye, amellyel a cég már 18 helyen érhető el az országban – adta hírül a vállalat sajtóközleményében.

Az AXIÁL Kft. a Komárom-Esztergom megyei és Pest-megye nyugati területeinek közvetlenebb, jobb ellátása érdekében nyitotta meg tatabányai alkatrészüzletét április első napján. Itt is a tőlük elvárt választék kínálatára törekszenek, így partnereik a kisebb távolság miatt, már ebben a körzetben is igényeik azonnali kiszolgálásában számíthatnak a cég munkatársaira.

A Tatabányához tartozó területek jobb szervizszolgáltatással való ellátása érdekében egy komplett szervizcsapat felállításán is dolgozik a cég, jelenleg a leendő munkavállalók kiválasztása és oktatása zajlik. Reményeik szerint egy megfelelő szakmai tudású csapattal 2015 januárjától szervizes ellátó pontként is partnereik rendelkezésére állhatnak majd.

Az AXIÁL Kft. telephely-fejlesztési programja folyamatosan halad előre. Minden egyes újabb telephely nyitásával a gazdálkodókhoz szeretnének közelebb kerülni. Céljuk, hogy partnereik számára a jövőben 50 km-es körzetben elérhető legyen a cég által kínált összes szolgáltatás.