Új üzemcsarnokot épít a Log Valve Kft. Lentiben

Cimkék: gazdaság gyártás ipar szerelvény üzemcsarnok

Közel 376 millió forintos költséggel új üzemcsarnokot épít Lentiben az olaj- és gázipari szerelvényeket gyártó Log Valve Kft. – tette közzé a vállalat augusztus 4-én.

A cég csaknem 150 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében mikro-, kis- és középvállalkozások számára komplex vállalati technológiafejlesztésre meghirdetett keretből. A beruházás teljes költsége – amelynek révén új üzemcsarnok épül – közel 376 millió forint.

közlemény szerint a daruval felszerelt, 2500 m2-es üzemcsarnok az itt gyártott szelepek, tolózárak festésére is szolgál. A bővítés további gyártókapacitási lehetőségeket és ezzel a termékkínálat bővítését teszi lehetővé, tovább erősítve ezzel a Log Valve nemzetközi piaci pozícióját.

A Lentiben működő társaság 2008-ban alakult, de elődje révén a társaság szakmai, piaci ismerete és kapcsolatrendszere már több mint 15 éves. Olyan szakmai ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkezik, amelyeket a nemzetközi és magyar olaj-, gáz-, vegyipar, valamint az energiatermelő vállalatok a gépipartól az elmúlt évtizedekben igényeltek.

A nyilvános cégadatok szerint a 2013-ban 1,3 milliárd forintos, tavaly 449 millió forintos árbevételű Log Valve a tavaly előtti évet 332 millió forint adózott eredménnyel, a múlt esztendőt pedig 51 millió forint veszteséggel zárta.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon