Elkészült a pacsai baromfi-feldolgozó bővítésének első üteme

Cimkék: baromfi-feldolgozó bővítés gazdaság ipar munkahelyteremtés

Új fogadócsarnok és raktárhelyiségek átadásával fejeződött be a pacsai baromfi-feldolgozó mintegy félmilliárd forintos bővítésének első üteme.

– A nettó 110 millió forintos, saját forrásból finanszírozott beruházás keretében – az állatjóléti és állatvédelmi előírásoknak megfelelve – bővítették a csirkék és pulykák fogadására szolgáló csarnokot, illetve a termeléshez szükséges alap- és segédanyagokat tároló raktárakat építettek – mondta el Bánhalmi László, a Pulyka-Java Kft. gyárigazgatója a december 7-i átadón.

– A 2017-ig még további 400 millió forintos, a hűtő- és csomagolási terület bővítését célzó beruházás révén 10 000 tonnáról 20 000 tonnára bővítik az éves feldolgozási kapacitást, s a meglévő 150 mellé további 70-80 dolgozónak kínálnak még munkahelyet – közölte a gyárigazgató.

MTI

Keresés
Fókuszban
Ezért van ennyi kamion az utakon
Társaival hosszú sorokban araszol az autópályán, átlagosan 68 kilométer per óra sebességgel halad, havonta huszonegyszer teszi meg a Budapest–Debrecen– Budapest távolságot, és 27 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren.
Tovább »
DACHSER DIY-Logistics
Logisztikai szakértelem az építőipari, do-it-yourself, barkács- és kertészeti áruházakhoz.
Tovább »
Kövessen minket facebookon