Gyártás

A nyersanyagárak emelkedése csökkentette az Apollo Tyres nyereségét

A gumigyártásban felhasznált nyersanyagok árának meredek emelkedése miatt visszaesett az Apollo Tyres nyeresége – írta az MTI augusztus 15-én.

Fejlesztette konzervgyártási technológiáját a Gloster Kft.

Uniós és hazai forrásból csaknem 1,3 milliárd forintot fordított konzervgyártási technológiájának fejlesztésére a máriapócsi Gloster Zöldség-Gyümölcs Feldolgozó és Kereskedelmi Kft. – közölte a társaság augusztus 14-én az...

Távcsőüzem építésébe kezd Tenken a Schmidt & Bender Hungária Optikai Kft.

Napokon belül elkezdődik a Heves megyei Tenken a precíziós optikai eszközöket és fegyvertávcsöveket gyártó Schmidt & Bender Hungária Optikai Kft. új üzemének építése – közölte a cég projektért felelős értékesítési menedzsere...

A Sicta Kft. bővíti felsőzsolcai gyárát

A francia autóipari Sicta Kft. 3,4 milliárd forintos beruházással bővíti felsőzsolcai alkatrészgyárát, ebből a magyar kormány 437 millió forint támogatást biztosít, amely a teljes fejlesztés 13%-a – jelentette be Szijjártó...

Másfél milliárd forintból fejleszti csongrád-bokrosi üzemét a Mars

Mintegy másfél milliárd forintos beruházást hajt végre a Mars Kisállateledel Gyártó Kft. Csongrád-Bokroson, a társaság új gyártósorokat telepít – tájékoztatta a vállalkozás július 10-én az MTI-t.

Letették a ZF Hungária Kft. új sebességváltó üzemének alapkövét Egerben

Egy év alatt felépül és 770 új munkahelyet hoz létre a ZF Hungária Kft. új sebességváltó üzeme, amelynek alapkövét július 7-én tették le Egerben.

A Nissin Foods Kft. új gyáregységet avatott Kecskeméten

Felavatták a japán Nissin Foods Kft. 33 millió euróból (mintegy 10,2 milliárd forint) felépített új gyáregységét Kecskeméten, innen látja majd el egész európai piacát az instant élelmiszereket gyártó cég.

Italdoboz-gyárat adott át a Hell cégcsoport

A Hell cégcsoport alumínium italdobozokat gyártó üzemet létesített Szikszón, a energiaitalt gyártó társaság tulajdonában lévő Quality Pack Zrt. 30 milliárd forintos beruházással épült üzemét június 30-án adták át.

Félmilliárdos kapacitásbővítés Egerben

Jelentős fejlesztéssel bővítette és modernizálta gyártókapacitását az egri Sanatmetal Ortopédiai és Traumatológiai Eszközöket Gyártó Kft.

Négymilliárdos beruházás Pásztón

Elkészült a világítástechnikai elemeket gyártó EGLO Magyarország Kft. új magasraktára és gyártási csarnoka Pásztón. A 4 milliárdos beruházással jelentősen nőnek a vállalat gyártási- és tárolási kapacitásai.

Európa legnagyobb turbinalapát-gyára épül

Új típusú gázturbinalapátok gyártását kezdi meg 2019-től Magyarországon a Siemens, a vállalat Késmárk utcai telephelyén 10 milliárdos beruházás részeként egy 10 000 négyzetméteres csarnok épül.

Kulcstechnológia a dolgok internetéhez

A dolgok internete (IoT) és a mobilitási alkalmazások egyre növekvő száma miatt jelentkező kereslet kielégítésére az új létesítmény 12 colos félvezetőkre alapozott chipeket gyárt majd. A mintegy 700 munkatársat foglalkoztató...

Gyártócsarnokot avattak Ajkán

Több mint 1300 négyzetméteres új gyártócsarnokot épített Ajkán a raktárrendszerek vezérlőegységeit gyártó Speed Tech Kft.

Növeli termelési kapacitását a MAM-Hungária Kft.

Vaskeresztesi gyárában még az idén 25%-kal növeli termelési kapacitását a babatermékeket gyártó, osztrák érdekeltségű MAM-Hungária Kft. – közölte az MTI-vel a gyár igazgatója június 3-án.

Gluténmentes gyártósorral bővítenek

Székesfehérvári üzemében gluténmentes termékgyártósort telepít a Cerbona Élelmiszeripari Kft. a folyamatosan bővülő hazai és külföldi igények kielégítésére. Júliusban elindul a termelés az új gépsoron, és a nyáron az energiaszeletek...

Nyárra elkészül az új gyártócsarnok

A tervek szerint augusztus végére elkészül és az ősszel a termelés is elkezdődik az autóipari alkatrészeket gyártó Rosenberger Magyarország Kft. mintegy 3,2 milliárd forintból épülő új nyírbátori üzemcsarnokában. A kormánytámogatást...

Akkumulátorgyárat épít a Samsung SDI Gödön

Százmilliárdos beruházással elektromos autók meghajtására szolgáló akkumulátorokat gyártó üzemet épít Gödön a Samsung SDI. A 322 000 négyzetméteres üzemben 600 ember dolgozik majd.

Letették a Mapei új gyárépületének alapkövét Sóskúton

Az építőipari segédanyagokat gyártó és forgalmazó Mapei Kft. 2,4 milliárd forintból bővíti sóskúti gyárát és raktárát, a beruházás alapkövét május 17-én tették le.

Új gyártócsarnokot épített a Kecskeméti Gumiipari Kft.

Új gyártócsarnokot épített több mint 1 milliárd forintból szolnoki telephelyén a Kecskeméti Gumiipari Kft. – tájékoztatta az MTI-t a cég ügyvezetője május 16-án.

Lerakták az FAG Magyarország Ipari Kft. új gyárcsarnokának az alapkövét

Lerakták az FAG Magyarország Ipari Kft. új, 80 millió eurós (több mint 25 milliárd forintos) beruházással épülő csapágygyára új csarnokának alapkövét május 11-én, a debreceni Határ úti telephelyen.

Monitor

ArcticStore™ - kiemelkedő a szabályozott hőmérsékletű raktározásban

Keresés
Fókuszban
Partnertörténet: A hatékony működés alapja a WebEye rendszere – Piramis Építőház Kft.
A főképp belföldi disztribúcióra specializálódott cég fejlődését a szakértelmükön és átfogó termékkínálatukon túl olyan egyéb tényezőknek is köszönheti, mint a stabil logisztikai működésük.
Tovább »
Kövessen minket facebookon